Jeg har fået en god idé til et indretningsprojekt i Casa Brian. Jeg har kaldt det for “Projekt Stjernehimmel”, og resultatet tror jeg kan blive enormt godt, men jeg har nogle problemer med at finde de ting jeg skal bruge. Nedenstående billed kan bruges som illustration:

Forestil dig at loftet i den udskæring til de to vinduer var besat med små lysende prikker som pulserede i styrke - dét vil jeg lave, det kunne blive enormt hyggeligt.

Men hvordan gør man det? - Jeg tænker følgende:

  1. Loftet udgør et areal på 195x169, hvor jeg kan tillade mig at sænke det med ~3 cm af hensyn til vinduerne. Jeg forestiller mig at montere et falskt loft, hvilket giver plads til at montere “stjernerne”.
  2. For at lave stjernerne tænker jeg lidt i UFO-Lampe konceptet: Hvor jeg påtænker, at bore et ganske lille hul i det falske loft til hvert eneste lille strå, og at afkorte dem så man får en god spredning, og planen er dermed, at ende med en fin stjernehimmel.
Problemet er blot at længden på stråene på UFO´en så vidt jeg lige kan regne ud ikke er lange nok - og jeg skal under alle omstændigheder have fundet et sted man kan købe dem. Er der nogen som kender et sted man kan købe UFO-lampe-reservedele? Nogen som har en god idé til alternative løsningsmodeller i projektet?

*Update!** Det viser sig nu at  konceptet ikke er nyt - der er leverandører som lever af levere den slags. Se på http://www.alletiders-el-vvs.dk/ - under Belysning => Fiberlys => Stjernehimmel - spørgsmålet er bare hvor mange watt sådan en fætter skal være på? Og hvor mange udtag skal jeg bruge til 3,29 kvm luft? (Naturligvis med større koncentration i midten)