Jeg er begyndt at motionere, det som tidligere hed at ‘jogge’ i ‘joggingtøj’, men som nu skal hedde alt muligt smart. Jeg løber 5 kilometer hver anden dag, og i lørdags løb jeg for første gang uden at stoppe på ruten.

I dag har jeg dog krise - mandag er en ‘kritisk dag’, altså en dag hvor jeg skal til HD - så, ‘Frejdige Brian’ tænker “Ja, jeg står op klokken 06 og løber, for jeg er så sej”. Han kom ganske vist op klokken 06, men kunne ikke få mig selv ud af døren. Som straf blev jeg oppe uden at gå i seng igen - for så kunne jeg lære det.

Se, nu er jeg hjemme fra HD, og det regner ret meget. Så spørgsmålet er, om jeg er mand eller mus? Løber jeg, eller løber jeg ikke? Følg med i næste afsnit hvor døren åbnes for det næste afsnit i mit liv.

Jeg var afsted, men kunne kun løbe omkring 13 af vejen - jeg gik den resterende rute. Det er okay at være svag nogle gange. Jeg vedhæfter bevis på at jeg faktisk var gennemblødt.