Er jeg mand eller mus?

Jeg er begyndt at motionere, det som tidligere hed at ‘jogge’ i ‘joggingtøj’, men som nu skal hedde alt muligt smart. Jeg løber 5 kilometer hver anden dag, og i lørdags løb jeg for første gang uden at stoppe på ruten.

I dag har jeg dog krise – mandag er en ‘kritisk dag’, altså en dag hvor jeg skal til HD – så, ‘Frejdige Brian’ tænker “Ja, jeg står op klokken 06 og løber, for jeg er så sej”. Han kom ganske vist op klokken 06, men kunne ikke få mig selv ud af døren. Som straf blev jeg oppe uden at gå i seng igen – for så kunne jeg lære det.

Se, nu er jeg hjemme fra HD, og det regner ret meget. Så spørgsmålet er, om jeg er mand eller mus? Løber jeg, eller løber jeg ikke? Følg med i næste afsnit hvor døren åbnes for det næste afsnit i mit liv.

Våd BrianUpdate
Jeg var afsted, men kunne kun løbe omkring 1/3 af vejen – jeg gik den resterende rute. Det er okay at være svag nogle gange. Jeg vedhæfter bevis på at jeg faktisk var gennemblødt.

Advertisements
This entry was posted in Liv og død. Bookmark the permalink.

12 Responses to Er jeg mand eller mus?

 1. Mette Szabo says:

  Vælg musen og bliv hos mette på messenger resten af aftenen…?

 2. Jeg har jo sagt til dig det ikke er sundt! 5 km på gåben i regnvejr – det er jo lige til en lungebetændelse! Det kunne være kønt at skulle glo på dig i fjernsynet et helt forår med dryppende snotnæse 😛

  Næ.. jeg har sagt det… Løbe er noget man gør, hvis der er en stor glubsk hund efter en, og man ikke har bedøvelse med! (eller hvis bussen er ved at køre fra en og man er på landet så der er mere end 15 min til den næste kommer)

 3. Mette #2: Husk nu, misundelse er en grim, grim ting.

 4. Jeg er overhovedet ikke misundelig 😛

  Jeg har både cykel og hest, så jeg slipper for at gå og løbe i regnvejr. Desuden regner det beviseligt mindre i Danmark end i Jylland

 5. Haha! Danmark? Jylland var det eneste sted som faktisk kæmpede mod tyskerne under 2. verdenskrig. Og tyskere, dem skal man altid kæmpe mod.

 6. Behøver jeg kommentere på det med tyskerne? 😛
  Jeg kan kun sige en ting; Det er jer, der er landfast med dem… Tysklands Odde 😀

 7. HA says:

  Du må få monteret viskere på de briller der så du kan se noget når du løber 🙂

  Husk i øvrigt at restitution er halvdelen af træningen! og en af de andre gyldne regler i løb at man ikke må øge længde og hastighed med mere end 10% pr. uge.

 8. Din lillesøster har næsten ondt af dig… kun næsten

 9. Pingback: Brian Nørremark » Blog Archive » Singleliv, afsnit 5

 10. helle says:

  hej jeg ser dig hver tirsdag og onsdag du er pæn hedder helle 14 år

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s