Efterhånden begynder julekortene, både digitale og udigitale, at lægge sig tykt under brevsprækken - af mangel på sne at skovle med, så kan man jo altid skovle lidt med dem. Gør man dét, så melder den dårlige samvittighed over at man selv ikke har skrevet julekort sig hurtigt.

Så derfor:

Til familie, venner, kolleger, co-bloggere, forretningsforbindelser, naboer, kærlighedsforbindelser, skolekammerater, fitness-instruktørere, mediefolk, og andre som skulle falde udenfor,

Selvom julesneen mangler, og temperaturen godt kunne bruge et lille minus foran tallet, så er det uomtvisteligt blevet jul. Ganske vist kan man ikke blot, fordi det alle tidligere år er blevet jul, konkludere at det altid vil blive jul, men blot konstatere, at nu ér det jul.

Jeg ønsker Jer alle en rigtig glædelig jul, som jeg håber I tilbringer, som I nu finder det bedst. Uanset om det er i familiens skød, under fjerne himmelstrøg eller på arbejde for at glæde andre.

I en tid hvor forbrugsfesten ingen ende vil tage, så er det mit håb at meningen med julen forsat er det vigtigste, nemlig at glæde andre, uagtet gavens materielle værdi. Husk, gaver er kun midlet, ikke målet.

Glædelig jul,

– Brian