Singleliv, afsnit 2

Så gik Singleliv i luften, i morges fik jeg en mail fra Sand TV, som fortalte at første afsnit var årets mest sete program på Kanal 4 til dato. Det er ét eller andet sted lidt sejt. Jeg har fået mange reaktioner på arbejde, pr. mail – og fra Tina som jeg jo havde sørget for så afsnittet. Hun syntes det var sødt, uden at der i øvrigt ligger mere i det. Hun er lykkelig med hendes kæreste, og jeg ønsker hende alt det bedste man overhovedet kan få.

Dagens afsnit kan kommenteres med:

 • Introen er klippet ret godt sammen – det er utroligt så vidt forskellige holdninger der er til Internettet som dating-platform. Mit er dog taget lidt ud af kontekst, men skide være med det 🙂
 • Jeg har nu ikke nødvendigvis brug for hjælp når det kommer til kærlighed, men det skader da ikke at rådføre sig med andre.
 • Bemærkede nogen at tog-billederne i virkeligheden var Thomas´ regionaltog fra sidste afsnit? Der er ikke træ-vindueskarme i IC3-togene som kører fra Herning til Jylland.
 • “Mette og Brian er begge glade for heste” – hvorfor synes jeg den sætning lød forkert?
 • Det *var* rigtigt godt ridevejr – i Herning – i København stod regnen ned.
 • “Man skal ikke have tights på” => Men alligevel tager jeg et par ridebukser på? Fås det mere tight?
 • Afsnittet er optaget efter optagelserne i Fitnessdk – derfra stammer observationen omkring agurken.
 • Så fik I set mig i boxere for første gang – det bliver ikke sidste gang.
 • Der blev også plads til en lille svada mod det ny-ryddede og jævnede ungdomshus på Jagtvej 69.
 • Mette kunne ikke lære mig hvad man skriver til trunte, men hun er god til at sige hvad man ikke skriver – tilbage er så hvad man skriver: “Hej trunte, Hilsen Brian” – jeg tror ikke man får mange reaktioner med sådan en.
 • Til Karinas fest medbringes en harmonika – sådan en spillede jeg på fra jeg var 9 til 15 år. Jeg har den stadigvæk.
 • S-tog til Jylland skal nok komme, bare vent.
 • Mette skal ikke være kærester med Brian, og det skal jeg i øvrigt heller ikke. Begge dele findes der 1000 gode grunde til. Særligt Mette<>Brian havde vi faktisk tænkt over hjemmefra fordi vi vidste spørgsmålene ville komme.
 • Så ved I det drenge: Verdens bedste scoretrick er at have været pony-pilot i HESK.

Alt i alt, så begynder der at ske lidt mere i serien for mit vedkommende, det er dejligt.

I dag bød på flere interessante ting, mere herom senere, men jeg blev blandt andet interviewet til Billed-Bladet, det forventer de udkommer i næste uge. Det var et rigtigt hyggeligt interview, som faktisk sluttede med at hun mente man burde skrive en bog om mig. Jo, ser du – det kunne jeg også godt tænke mig at gøre.

Advertisements
This entry was posted in Singleliv. Bookmark the permalink.

7 Responses to Singleliv, afsnit 2

 1. Alice M says:

  Altså – er det meningen det kommer 2 gange om ugen?
  Så kan jeg da godt se at jeg skal til at have adgang til Nutv.dk når jeg går glip af det i de næste to uger 🙂

 2. Alice: Ja, det kommer tirsdag og onsdag – fra næste uge allerede klokken 21:00. Men, intet problem – jeg får dem alle på DVD når de alle er sendt, så kan vi mødes til en cola og en snak en dag?

 3. DU ER I FJERNSYYYYYYYYYYYYYYYN!!! Skrev min kusine, da jeg åbnede msn, vel hjemme fra hestene.
  Ekskæresten berettede: “Min søster ringede lige for en lille times tid siden: “mette er i fjernsynet”…. “jeg hørte en stemme som jeg synes jeg kendte” – og min mor forsøgte jeg at ringe til med svaret “Kan du ikke ringe igen senere, mormor og jeg sidder lige og ser dig i fjernsynet”

  Hvad er det for en syg syg verden vi lever i? Jeg skulle hilse og sige, at jeg også var blevet genkendt på de 10 sekunders trailer i slutningen af programmet i går af flere fra studiet.. Puha, det er godt jeg ikke skal være med i alle 20 afsnit!

  Og nej, Brian og mig skal ikke være kærester – det behøver man ikke spørge om 10-15 gange, hvis man gør, så får man til sidst et rigtigt grimt snerrende svar – men det kan man jo så også klippe ind i sit program 😛
  I øvrigt undrer jeg mig over, hvorfor vi red frem og tilbage ad den samme sti i en hel time, når så de kun viser at vi strigler! 😛 Så kunne vi jo ligeså godt have redet ordentligt!

 4. Mette: Bare rolig – der er mere hest i næste afsnit, det bør der være. Jeg håber ikke al den ridning har været spild af tid 😛

 5. Allans Mette says:

  Og hvad med det med hvem man snakker med om hvad? Jeg tror nok der var en lille Allan der var lidt fornærmet…hehe.
  Gutterne var jo “kun” til lidt øl osv…pigevennerne kan man snakke med om de større ting i livet… 😉

 6. Allans Mette: Ja, okay, den er nok klippet en lille smule skarpt, for normalt siger jeg efterfølgende at jeg arbejder behårdt på også at blive bedre til at tale med gutterne.

 7. Jeg venter også stadig på vores store, dybe HC-snak 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s