Jeg håber på både kæreste og børn…

Billed-Bladet bringer i denne uge en artikel om mig i forbindelse med Singleliv, men fokus er nu mest på HC. Jeg synes artiklen er ganske god, og arbejder på at få lov til at bringe den på bloggen.

 Særligt synes jeg billederne er fantastiske, de er jo ligefrem gode og alt muligt? Utroligt.

Advertisements
This entry was posted in Huntingtons Chorea, Singleliv. Bookmark the permalink.

7 Responses to Jeg håber på både kæreste og børn…

 1. Har lige været nede i Kiosken og købe bladet, det er ret godt! Det findes på side 42-43…

 2. Helle: Enig – man kan måske sige, at mit forklæde ikke ligefrem er pænt, men det er et meget hyggeligt billede. Det midterste billede er til gengæld rigtig godt.

 3. Jeg tænkte med det samme det det var da Bedstes forklæde…

 4. Abby Arnold says:

  Hej Brian,
  Vi (mig og min kæreste) har set dig i fjernsynet, og i sidste uge så vi adressen på din hjemmeside. Da vi var inde i dag for at læse den, så jeg noget om Huntingtons. Jeg har for nyligt læst denne artikel på http://www.nytimes.com: http://www.iht.com/articles/2007/03/18/news/gene.php?page=1 og tænkte at det kunne interessere dig. Jeg har desværre ikke tid lige nu til at læse alle dine posts på hjemmesiden om Huntingtons, men jeg håber at kunne nå det i den nærmeste fremtid. Jeg kender ikke nogen med Huntingtons, men jeg læser til sygeplejerske her i Århus og har i denne forbindelse hørt og læst lidt om sygdommen.
  Venlig hilsen,
  Abby (og Steffen)

  PS – Du er klart vores favorit i “Singleliv”… 🙂

 5. Abby: Mange tak for linket – jeg skal nok se det igennem. Hvis du har nogle HC-ting er du meget velkommen til at sende mig en mail – mine kontaktoplysninger finder du øverst på siden. Jeg publiserer et indlæg i morgen middag som nok har din interesse også.

 6. Allans Mette says:

  Ja, det forklæde passer bare SÅ godt til en artikel i BilledBladet! 😛

 7. Allans Mette: Min Bedste(mor) var helt vild med at det forklæde hun havde fået af mig var i Billed-Bladet. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s