Aftenens afsnit bliver af Kanal 4 præsenteret således:

Brian fra Herning har travlt med at gøre klar til sin date. Pernille støder ind i flere problemer med sin norske romance, og så udvikler Meretes tur til Barcelona sig ikke helt efter hendes hoved. I Herning er det den store dag. Brian har været ude for at købe stort ind - for i dag kommer den pige, han har mødt på Internettet til middag. Alt skal være i orden for perfektionisten Brian, inden han tager imod.
Sand TV ønskede at de kunne komme uden at jeg på forhånd var klar med alt - så sådan blev det - jeg var alt andet end fuldstændig klar da de kom.
  •  Endnu en gang har jeg åbningsreplikken i introen - jeg siger: “Min partner hun skal gå ind under kategorien småfed og almindelig. En god røv og hvis hun er lyshåret og har nogle kønne øjne. Altså, hvis hun har nogle go´e bryster, så går man aldrig galt i byen”
  • Man starter med at se en rodet lejlighed - jeg må lige forsvare mig med, at sådan ser der ud når jeg vasker tøj. Og jeg skulle have massive mængder rent tøj, da det hele skulle med til Makeover i Woman dagen efter optagelserne. Mit skæg skyldes også at Woman indtil midt på eftermiddagen havde forbeholdt sig retten til et makeover inkl. skæg.
  • Jeg har lige min “Ryd Christiania” t-shirt på - forsøgte jeg at sende et politisk budskab? Nej, jeg havde bare ikke mere rent tøj.
  • Salt- og peberkværnene fra Rosendahl var indkøbt specielt til lejligheden, det samme var de to bordskånere fra Menu og kødpincetten.
  • “Støvsugeren har skilt sig på et sted hvor den ikke plejer at skille sig” => Oversat: Den er gået i stykker. Kaput! Købt for billig. Men med tape kan man fikse alt!
  • “Det er det gode tape, men det dårlige til at samle det med” => Altså, det gode tape fordi man kan skrive på det, og det dårlige fordi det ikke er så stærkt.
  • “Min Bedstemor siger, at hvis man tjener penge hver dag, så skal man også bruge penge hver dag” => Dét havde hun helt ret i. Bemærk også mit forklæde - det har jeg fået af Bedste :-)
  • “Jeg kan bare smidde det nedenunder, det opdager hun ikke” => Hm, man skal vaske tøj for det tilfælde at hun skulle se i vasketøjskurven, men man skal ikke vaske op men blot stille det under vasken? Brian!
  • “Instinktivt tror jeg altid mænd har noget “Bare slå hende ned med køllen, træk hende med hjem i hulen og øv jer i at lave børn - eller faktisk bedst: lav nogle børn””
  • Så fik man også lige set Brian i boxeshorts! Hårene på ryggen er fjernet siden.
Jeg deltager også i næste afsnit, #15, hvor selve daten udspiller sig. Efter det holder jeg pause et enkelt afsnit, og medvirker igen i #17, #18, #19 og #20.