I dag er det min fødselsdag - jeg bliver 25 - den lader vi lige stå en gang… 25 år… et kvart århundred!

Fejringen af dagen begyndte allerede fredag - min plads på arbejde var pyntet med flag (så havde Mikkel altså alligevel lært det, jeg overvejede faktisk om jeg skulle minde ham om det i en SMS) og jeg gav som traditionen byder sig rundstykker. En kollega havde sågar bagt mig en kanelkage med et fint lille flag i - billeder følger når jeg finder ud af det mobilkamera-værk.

Som dagen gik kom mange forbi og sagde tillykke, og jeg fik en kuvert med intern post. Det viste sig at være et pulverbrev - ikke som dem man læser om i avisen, men kanel-brev… Jeg har efterhånden affundet mig med, at jeg nok ikke når at blive gift inden jeg er 25, og håber blot at folk vil respektere at jeg ikke ønsker kanel i løs vægt i lejligheden.

Fredag spiste jeg også hos de gamle, hvor Helle også kom - desværre var mine to papsøskende forhindret - af Helle fik jeg et vaffeljern og af far/Bodil et dørskilt til Nye Casa Brian og et gavekort til Spejdersport.

Lørdag begynder fejringen af fødselsdagen klokken 10, hvor gutterne langsomt begynder at komme dumpende ind til en omgang OpenTTD fra 10 til 1718, hvor endnu flere indfinder sig til pizza og party.

Når jeg holder fest eller indbyder gæster i det hele taget, så vil jeg gerne at der er nok - nok af alt. Og jeg har haft store problemer med at finde ud af hvor meget jeg skulle indkøbe. Det endte dog med følgende udvalg:

Ydermere har jeg lidt forskelligt vin - 10-15 flasker - dét må squ være nok, ellers må vi smutte lidt tidligere i byen.