Tanzania: Tarangire og med fly til Zanzibar – Kendwa Amaan

Dagens rejseplan, gældende til og med 22. juli:

Vi skal lige have de sidste oplevelser med fra Tarangire – herefter bliver I kørt til Kilimanjaro lufthavnen, hvorfra flyet afgår med ankomst til Zanzibar en times tid efter. Zanzibar er et eksotisk frontalangreb på sanserne – eksotisk og spændende byder den tidligere slave-ø og nuværende krydderi-ø dig velkommen, når du ankommer. Ved ankomst til Zanzibar bliver I modtaget af vores agent, som kører Jer til Kendwa Amaan Hotel på den nordlige del af Zanzibar. Kendwa Amaan er et nybygget hotelkompleks 5 min dejlig sejlads fra Nungwi, som ligger helt oppe på nordspidsen af Zanzibar. Måske er det Zanzibars allerbedste strand – og hotellet ligger direkte ud til vandet. Vandet er dybt ogstranden perfekt og samtidig dejlig afsondret. Der er et par fiskerbåde, et par hyggelige og gode open Air restauranter i nærheden – og der er bare lækkert. Værelserne ligger i små bungalows og er ”basic”, men pæne, rene og med gode badeværelser. Alt i alt et gedigent sted til den lækre badeferie – det er stranden, der er perlen. Fra Kendwa tager det en halv times tid at gå langs stranden ind mod den lille landsby Nungwi. Her kan det stille strand liv suppleres med lidt større udvalg af restauranter og backpacker liv. Brug eventuelt også en dag på en sejltur til dykkeratollen Mnemba på østsiden af øen. Her snorkles der fra båden, hvorefter turen går ind på stranden til en skøn frokost bestående af grillet friskfanget tun – en herlig oplevelse.

Advertisements
This entry was posted in Liv og død. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s