Min seneste optræden i Singleliv 2 har været genstand for en del diskussioner rundt omkring - primært på Jubii Debatten. Det er på én måde dejligt at folk forholder sig til en, men også lidt skræmmende at det er sådan, men det er det nu en gang, og det er en del af showet. Selv har jeg endnu ikke haft tid/mulighed for at se afsnittene i sæson 2, men en del af kommentarerne går på min date med kvinden som er blevet døbt “frikadellepigen”.

Det er ikke så meget for at forsvare noget af det der bliver sagt, det synes jeg ikke jeg skal, men en kommentar vil jeg da gerne give det hele…

Først og fremmest, så var det oprindeligt Marianne, som skrev til mig, efter et afsnit i sæson 1 hvor frikadeller spillede en rolle, og sagde, at hvis det var, så var hendes frikadeller gode. Og så måtte man jo smage dem - og i kombination med at hun gerne ville se Casa Brian, så blev dette løsningen.

> Hvorfor i alverden har du aldrig lavet frikadeller Brian? (Kilde)

Aner det ikke. Når jeg tænker efter har min opmærksomhed altid været på oksekød - når det var på tilbud, når der skulle udtænkes aftensmad - så jeg har aldrig rigtigt fået det lavet.

> Aj jeg syntes det var strengt, det var jo tydeligt for enhver allerede da hun stod af toget, at hun ikke levede op til forventningerne, det synes jeg på en måde godt han kunne have sagt til hende, før frikadelle-stegeriet…hvorfor trække hende igennem det, hvis det alligevel var nonsens (Kilde)

Jeg fornemmede også, at det ikke skulle være hende jeg skulle blive gammel med - endda ganske hurtigt. Men der var nu også gode elementer i den date, blandt andet gåturen fra banegården til Casa Brian og tiden i solen udenfor.

Lets face it: Den date var ikke under normale forhold som en første date ville have været. Enhver som tror det skulle prøve at være den som dater mig hvor der lige medvirker et kamerahold som flue på væggen. Jeg følte, at det ville være at sparke til en, som i forvejen ikke havde det godt foran kameraet, ved at afbryde det før tid. Desuden kører togene ikke sååå tit fra Herning mod den by hun boede i om søndagen, så da det for alvor blev slemt var næste tog det hun i forvejen skulle med.

> Jeg så overhovedet ikke Brian kigge på hende eller have øjenkontakt med hende i hele programmet. Der var da overhovedet intet smil eller venlighed over ham. Selv om hun ikke er kærestemateriale, kan man da godt være lidt høflig. Han var faktisk ikke særlig sød ved hende, hvis jeg skal være helt ærlig. (Kilde)

Man ser kun hvad TV viser. Det er ikke mit indtryk, at hun har det indtryk af mig, at jeg ikke var venlig, imødekommende eller høflig.

> Og den måde han hele tiden skulle rette på hende. Han rettede f.eks. at hun skulle sige “at lave frikadeller med” istedet for “at lave frikadeller til”. Som om det er så afgørende. (Kilde)

Måske er jeg ordkløver, men der VAR nu ikke tale om at lave frikadeller “til mig”, men “med mig” - det var sådan der var indbudt. Jeg husker godt situationen, og det blev forstået korrekt.

> Jeg var ved at falde ned af stolen, da jeg hørte at han lige kunne ryde op imens (Kilde)

Det må være faldet forkert ud i TV - hvad der faktisk skete var, at jeg lige fik ryddet tingene fra, sat ting i opvaskemaskinen og lidt diverse mens hun valgte filmen. Desværre blev det så München - en ret deprimerende film, dét hjalp heller ikke ligefrem.