Inspireret af det netop overståede ungdomsseminar om HC, har jeg besluttet at skrive nogle blogindlæg om “HC i hverdagen” – eksempler på problemstillinger man kan have i forhold til HC og så mange forslag til løsning som muligt. Senere kan indholdet måske danne grundlag for huntingtonschorea.dk/huntingtons-chorea.dk som jeg er ejer af, hvem ved?

Mit håb med dette er, at de kan lette livet for de mange som enten står i situationen eller som kommer til det. Hvis nogen har forslag til andre problemstillinger eller ændringer til de eksisterende, så skriv endelig til mig.

For god ordens skyld skal jeg gøre opmærksom på, at jeg forsøger at holde mig neutral, men ikke kan afvise at min mening vil fremgå. Dette er ikke for at være smagsdommer, men blot fordi jeg er så glødende i forhold til emnet.

Det første indlæg bliver omkring graviditet, og jeg har også planer om et om “test eller ej?” senere.