Jeg har tidligere skrevet om, at jeg vil væe brandmand :-) - det er jeg nu så småt begyndt at øve mig på ved at hjælpe stakkels herreløse katte, når de kommer i situationer de ikke kan komme ud af.

På nabohuset kravlede en kat kækt ud - det var iskoldt den dag, og da den troede den lige skulle spadsere en tur på taget fik den problemer. Den fik sig i stedet møvet op på vinduet. Her kunne den så sidde og overskue hele nabolaget.

Det blev koldt for den stakkels kat, og den indså at den måtte til og ind… Dens bevægelser får så vinduet til at klappe sammen. Hoppe ned fra taget turde den åbenbart ikke, og den satte sig pænt til at vente.

Så - Brian to the rescue - jeg fik fat i en som boede i huset og ejeren fik åbnet vinduet igen.

Sikke spændende og dramatiske ting der sker i mit liv lige nu.