Noget skulle jeg jo lave, det blev til X Factor på DR. Et underligt show, men heldigvis var Vocaloca med. Jeg er personligt helt vild med deres optræden i 2. live show:

Jeg ved ikke meget om det show, men har fået set lidt Idols i den engelske udgave, og det er helt tydeligt at Thomas har rollen som Simon. Så at han fik en lille kommentar med på vejen kunne jeg godt se det sjove i. Men, hvis ikke X Factor havde anden effekt, så kom til at tænke på Krumme og hans sange. Her er en anden:

Det er på ingen måde småting de tanker der er røget gennem hovedet på mig med den sang på kasetteafspilleren… Den passede lige ind i den tid hvor jeg fandt min første barndomskæreste, Lisa. Fantastisk!

Appropos kærlighed, så har det jo netop været Valentines dag. Det gjorde jeg ikke noget ud af, det har jeg ellers gjort før. Man siger, at dem som ikke har held i kærlighed har held i spil. I 2007 konstaterede jeg at kærlighed har jeg hvert fald intet held med.

Målet for 2008 er derfor at få afklaret om jeg i stedet har held i noget andet. Jeg vil begynde at spille! Valentines dag fejrede jeg derfor ved at købe 5 skrabelodder i den lokale kiosk. Resultatet? Jeg vandt 20 kroner! Ved et køb for 100 kroner bliver det en effekt på 20% - det er langt mere end mit held i kærlighed.

Det er vist ikke sidste gang jeg har spillet…