Kære BMS,

Jeg er en ung mand på 25 år, næsten 26, som nyder synet af en god kran i ny og næ. Faktisk kan man sige at der i min omgangskreds har udviklet sig en kultur som gør, at når man ser en BMS-kran, så må man nødvendigvis stoppe, fotografere den og efterfølgende blogge om begivenheden.

De gode oplevelser med jeres dejlige damer er mange - i flæng vil jeg blot nævne et par stykker:

  • Sille, som på stolt og værdig måde hjalp DR med at grave et stort hul til vores licenspenge i Ørestaden.
  • Blondie, som jeg nærmest følte mig gift med efter at have mødt hende flere gange om ugen mens hun hjalp med bygningen af et indkøbscenter i Herning.
Det er fantastisk at der findes virksomheder som jeres som altid er villig til at udleje en god kran når man står overfor et tungt problem.

Nu vi er ved tunge problemer: Først og fremmest til lykke med den nye flotte hjemmeside I har fået lavet. Desværre kan jeg konstatere at kvindernes navne er udgået af jeres materielkatelog. Er det mon muligt at få det indført igen?

Et andet, og måske lidt mere vidtgående ønske, er om I kunne tænke jer at tage mig og min ven, Lars, i “praktik” en dag? Vi har begge en drøm om at sige hej til Big Mona og se hvad hun virkelig kan klare i skarpe situationer.

Hvad siger I til det? Kan det lade sig gøre?

Venligst,

– Brian Nørremark

p.s. Mine venner synes det er skræmmende at jeg går op i BMS-kraner… Men hvordan kan man andet?