Dating-markedet er et underligt marked. Hvis vi ser på dating for ænder, så har de i Holstebro fået det store problem at der er for mange andrikker og for få hunner. De mange kåde andrikker parer sig med hunnerne i et omfang så de enten dør, eller drukner under akten. Se - hvad kan man så lære af det? Jo, der burde jo nok have været lidt færre andrikker.

Det som oprindeligt fik mig ind på dette spor er, at forsiden af Dating.dk i øjeblikket angiver kønsfordelingen til 47% kvinder og 53% mænd. Selv har jeg ikke uoverstigelige problemer med at få kontakt med det modsatte køn, men fordelingen opleves ikke så ligelig som Dating.dk selv opgiver den. (Der er nok en dimension kaldet alder i dette også)

Et eksempel er et arrangement jeg er tilmeldt, Race’N’Date, hvor man skal køre både Go-Cart og feste. I øjeblikket er der 15 kvinder af de 64 deltagere… I min optik er der enten for mange andrikker, eller for få hunner. Stakkels hunner. Observationer på chatten med mængden af røde/blå understøtter dette.

M/K-forholdet på Dating.dk betyder naturligvis ikke at hunnerne parres til døde eller drukner under akten, men mange af dem bombarderes hvert fald med standardiserede breve, hvilket ødelægger det for os som godt kan finde ud af at skrive et personligt brev til en sød kvinde.

Der er så og sige trængsel ved vandingshullet, hvilket giver mig anledning til at bringe et billede fra min tur til Tanzania :-)