Børnepenge er et koncept jeg ikke forstår. Først og fremmest gives det reelt til alle uden skelen til indtægt, hvilket gør at jeg kender mange som blot sætter pengene ind på Juniors børneopsparing fordi de reelt ikke har brug for dem. Idéen om at ville hjælpe eksempelvis enlige forsørgere synes jeg er fint, men man burde i så fald gøre det anderledes.

Jeg har kolleger som kommer forbi og siger tak når der kommer børnepenge, og i min webbank kan man abonnere pr. SMS når der kommer børnepenge. Se, det har taget fuldstændigt overhånd… Mine overvejelser går på om man mon skulle skrive til kommunen og bede om samkvem med de børn man betaler børnepenge til - noget skal man da have ud af det?

En dag var jeg i en BabySam og købe barselsgaver til en kollega, og havde jeg ikke været virkelig presset og vitterligt manglet at købe den gave, så var jeg gået igen. Sørme om butikken ikke åbent og utvetydigt reklamerer med en BabyKonto hvor man kan “købe nu, betal når der kommer børnepenge”!!

Usmageligt… intet mindre.