Anneli er en ganske særlig person i mit liv. Det er efterhånden to år siden hun skrev til mig fordi hun var i gang med at skrive en bog om HC, og gerne ville have et bidrag med om min situation.

Udover et bidrag til bogen blev det også til mange snakke om meget andet end HC, og efterhånden fik vi bygget et venskab op. Med de teknologiske muligheder vi har i dag, så er det jo intet problem at tale med personer i et andet land, så det kom aldrig rigtigt op at vi skulle mødes.

Men efterhånden som tiden gik voksede “det kunne da være spændende” - mest af alt fordi det tilføjer en ny dimension til venskabet. Så begyndte overvejelserne naturligvis omkring det praktiske, ikke bare hvor, hvordan men også sprog.

Datoen blev fastsat til i fredags, for nemhedens skyld besluttede vi at mødes i København, det er cirka midtvejs mellem Växjö og Herning, hvilket kun er fair.

Så stod jeg her, på hovedbanen og ledte efter dette menneske jeg aldrig rigtigt havde set… Virkelig underligt. Vi havde i forvejen aftalt, at hun ikke skulle gå op af rulletrapperne, så skulle jeg nok finde hende.

Og det gjorde jeg!

Dagen var, som mange nok huske, ret regnfuld, men den bød på en masse kilometer rundt i Københavns gader på sightseeing og tre ture på hver etage i Fields.

Alt i alt en fantastisk dag med omtrent 12 timers uafbrudt snak og endnu en dimension på et venskab på tværs af landegrænser.