Rygterne om at nutv.dk har en snigpremiere på Singleliv 4 begyndte så småt at løbe allerede fra morgenen af. Inden middag havde jeg fået mails fra både kendte og ukendte personer om at de netop havde set det. Men, den er god nok - der ér snigpremiere - og det er først her til aften jeg har haft muligheden til at se afsnittet.

Speakeren præsenterer mig som “langtidssinglen Brian” - hm - altså, jeg har nu altså haft kærester de seneste to år, men som jeg selv får sagt i introen, så er det svære jo at finde den rette; du ved, hende som ikke har brødre fra havnen i Lemvig og så videre…

Held i kærlighed? Held i spil?

Med den rette klipning fornemmer jeg at ovenstående godt kan spille en rolle i de kommende afsnit. Man siger jo, at hvis man ikke har held i kærlighed, må man have held i spil. Det er åbenlyst at jeg ikke har held i kærlighed, altså må jeg have held i spil - hvad jeg mangler må således være en som har held i kærlighed som lige kunne tage og falde over mig :-)

De 5 skrabelodder, som blev omtalt i dagens afsnit, blev i øvrigt købt på Valentines Dag - og, jeg kan stadigvæk med smil på læben tænke tilbage på de 20 kroner jeg vandt.

Om øl!

Jeg drikker som sagt ikke øl, jeg kan simpelthen ikke lide dem - og sådan er det. Til min far og andre som jeg ved læser med, skal der dog lyde et stort undskyld for at have hældt øl ud i vasken. MEN - de var altså for gamle!

Spyclub - tingene er gået ned ad bakke siden!

Tidligere var det Spyclub vi gik på, men efter Van Kok åbnede er det som om magtbalancen er tippet i byen således at folk bliver længere på Murphys/Fox & Hounds, og efterfølgende går på Van Kok. Og - i modsætning til Spyclub - så laver Van Kok også en fremragende Mojito.

Situationen omkring Sisse…

Omstændighederne omkring Sisse er godt nok gjort væsentligt større end de er - i virkeligheden er det blot en af de mange underlige situationer jeg ofte finder mig selv i. Som sagt - jeg forstår ikke kvindesprog. Den sag bliver dog først lukket senere i afsnittene.