Lørdagen blev tilbragt i hyggeligt selskab med en kollega, først med lidt kode og bagefter på Fox & Hounds og Van Kok med lidt procenter.

Men, hvad er opskriften på sådan en lørdag?

Først og fremmest indhentes en sandwich fra sandwich-pusheren, denne kan passende indtages sammen med et koldt glas cola. Efter denne første indledende tilfredsstillelse af sult tilsættes et kodemæssigt problem af passende omfang, som smages til med cola under konstant faglig samtale.

Undervejs i løsningen af det kodemæssige problem kan der regelmæssige sættes ind med bananroulade, da dette er en af Nørdens yndlingsspiser.

Henunder aften spædes maven op med kylling og gode kartofler med tilhørende god rødvin.

Nørden placeres derefter i vandbad og rengøres let (lad være med at snitte dig selv i læben under barbering, red.) og iklædes skjorte som er strøget til lejligheden. Når Nørden er ren og har den klassiske blege hvide farve placeres han på stamstedet Van Kok, hvor han ganske af sig selv vil få serveret en Mojito (og når den er uden rørsukker får han serveret en ny, for ellers er den sur, red.)

Når glasset er halvt tomt er det tid til at overveje næste træk, det logiske og naturlige er Fox & Hounds, som ganske belejligt er placeret overfor. På dette stamsted #2 er menuen ligeledes givet på forhånd: en skovbær cider, Chilli Nuts og “dobbelt Raz og Sprite i et stort glas”. Iagtag hvorledes Nørden sidder veltilpas med et smil, ganske vist afdæmpet men dog smilende, og observerer de øvrige gæster.