Et af de projekter vi har i Villa Nørremark er naturligvis haven. Vi købte huset af et ældre ægtepar som gik lidt mere op i haven end vi. Kort sagt, så var der alt for mange kirkegårds-træer, alt for mange blomster og for meget jord at fjerne ukrudt i.

En del af løsningen er at fjerne træerne, flytte rundt på planterne - og, at placere granitskærver i en del af de bare arealer. Træerne er forsvundet, og nu er jeg ved at geare op til at vi har sommerferie så vi kan få styr på tingene fra en ende af. Vi starter blandt andet med et bed ude foran huset, hvor vi skal have placeret en omgang skærver.

Det store haveprojekt begynder 17. juli (det var første weekend som lige var ledig til den slags), og for at være i god tid bestilte jeg hos Sandmanden.com de ønskede skærver. Det skete tirsdag aften. Dagen efter, onsdag formiddag, triller så en lastbil op ad villavejen; der var allerede levering.

Dét kan man kalde service. Og selvom jeg så var i rigelig god tid når der kunne leveres så hurtigt, så sker der ingen skade ved at tingene ér ankommet.