Promise Necklace

Bettina og jeg har bryllupsdag i dag, og derfor har jeg naturligvis købt hende en lille gave. Der skulle ikke mange overvejelser og surferi til inden jeg på Swarovski.com fandt en halskæde jeg gerne ville give hende. (Promise Necklace hvis du vil læse nærmere) Jeg har tidligere i bl.a. Argentina og Holland været i deres butikker og købt smykker til Bettina - jeg kan egentligt godt lide mange af deres ting.

Så langt, så godt…

Hjemmesiden har denne fine webshop, godt nok kunne mna ikke vælge Danmark, men der var en til øvrige lande. Og det var nok cirka her jeg burde være blevet mistænksom, for det viser sig at man ikke kan handle online medmindre der specifikt er en webshop i landet. Det var det første lille benspænd i at få gaven hjem.

Swarovski anbefaler i stedet at man anvender deres butiksoversigt, finder en butik og køber smykkerne der. Problemet er blot, at Danmark ikke har én eneste Swarovski-butik! Der var vist en i Kastrup Lufthavn en gang, men den må være lukket siden.

Så var gode råd jo dyre, og jeg begyndte at overveje om nogle af mine mange internationale kontakter mon kunne hjælpe mig. Det skulle retfærdigvis siges, at jeg så nok var lidt i tidsnød - én ting var hvis det skulle sendes med post til mig, men hvis det skulle forbi en mellemmand først tror jeg ikke jeg nåede det.

Heldigvis var mine svigerforældre på ferie i Italien i et stort turistområde hvor butikkerne måske ikke ligefrem lå på hvert gadehjørne, men de var indenfor rækkevidde. Så jeg fik SMS´et til dem med navn, beskrivelse og placering af butikkerne, hvorefter de efter et par besøg endelig fandt den og havde den med tilbage til Danmark.

Og sådan gik det til, at Bettina fik sin bryllupsgave… :-)