Når man ikke gør noget aktivt, så må det jo ske: Bettina er gravid!

Det er fortsat meget nyt, og vi skal igennem hele processen med moderkagebiopsi og gentest igen. Man fristes til at sige “same procedure as every year” fordi vi har prøvet det tidligere med Benjamin og Bella.

Baggrunden for det er, at vi naturligvis gerne vil have et barn mere. Jeg er selv storebror, og har haft megen glæde af min lillesøster; ikke mindst i forbindelse med at vores mor er syg. Så det er lidt med den tanke vi har aftalt at hvis der kom en mere, så ville det ikke gøre noget.

Vi kender risikoen - 50% for Huntintons Chorea, men omvendt er der også 50% for et fantastisk barn som Benjamin. Indtil videre ved jeg ikke hvornår der sker mere, men jeg laver et indlæg om hvordan processen overordnet set er senere. Jeg ville blot lige dele denne glædelige nyhed med hele Verden :-)