Første jobsamtale

Netop hjemkommet fra min første jobsamtale. Det var nu meget stille og roligt. Jeg havde tidligere arbejdet i virksomheden, som har en lidt speciel virksomhedskultur, som ungarbejder under 18, så rundvisning var der ikke meget af. Til gengæld blev der mere tid til samtalen. Jeg får at vide inden jul om jeg vil blive indkaldt til anden runde af samtalerne i begyndelsen af det nye år.

På #Hus38, kanalen for mit tidligere hus på Bøgildkollegiet, diskuterede vi igår blogging. Jeg synes konceptet er ret godt, og håber at jeg kan holde aktiviteten gående. Det kan hvertfald konstateret at antallet af trafikuheld, skydepisoder og besøg af rullemarie har fået en ende hos Allan; han er helt gået i code-mode. Mads har også fået sig en blog, faktisk før mig, men han har ikke meget at dele med os andre 😉

Advertisements
This entry was posted in Liv og død. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s