Hvorfor skal kærlighed være så svært?

Jeg har tit leget med tanken om at kærlighed er for kompliceret. Man kaster sig op på liderlighedens alter, og man betaler endda for det, og alligevel er kærlighed det spil hvor gevinsten er størst, men risikoen også derefter.

Idet vi antager at nogen har en mening med vort liv. Så virker det for mig underligt at der ikke er udregnet et smartere koncept for hvordan vi mennesker skal opnå lykken i form af kærlighed.

Jeg foreslår derfor at alle ved fødslen (med indkøringsfase, naturligvis) modtager en puslespilsbrik. For at finde den sande kærlighed skal man finde en person som har en puslespilsbrik som matcher. Dette ville unægteligt gøre en del ting meget lettere.

På nettet findes der allerede idag værktøjer som kan sige om to personer passer sammen. Om kvaliteten af disse er god eller ej ved jeg ikke, men noget rigtigt må der være.

Et system med puslespilsbrikker vil også give mulighed for at man kunne scanne sin brik, publisere den på nettet og lade et program finde potentielle matches for en. Jeg øjner såvel et marked som et behov.