Det kan nu godt være at det danske kongehus har visse problemer at slås med for tiden, men det er så sandelig intet i forhold til hvad det engelske har været igennem. Der har nu ellers været problemer nok i det engelske kongehus - Charles og Diana leverede deres, og mange andre fulgte efter. Det har vi nok ikke hørt det sidste til endnu.

Det er absolut for dum af ham, men måske er det en hentydning til at det fra 2. verdenskrig er ved at glide lidt i glemmebogen. Det sidste stykke tid har jeg læst en del om emnet, og jeg tror mange har glemt hvor slemt det var dengang.

For den lille stakkels prins, som jeg ellers troede kun ville komme til at spille polo, ser det nu til at han må finde sig i en ufrivillig studietur til Auschwitz. Det kan være han lærer noget af det. Han kommer nu nok levende derfra. Straffen stopper dog ikke der, Harry må finde sig i at udføre noget af det hårde arbejde selv for fremtiden.

Her stopper det dog ikke. Prinsen må nu tage konsekvensen og se hans kærlighed, Chelsy Davy, forlade ham, hende var han død-forelsket i.

Det er utroligt hvad man kan grave frem af snusk sådan en mandag aften. Hvor jeg iøvrigt også faldt over en historie om oprindelsen af efternavnet Windsor i den engelske kongefamilie.