Jeg har været arbejdsløs siden jeg blev hjemsendt fra Forsvaret 14. januar - og har været på udkik efter et job. Geografi har jeg sådan set været ligeglad med.

Tirsdag var jeg til jobsamtale hos et større it-firma i Herning, og jeg mente nok at jeg havde leveret en ganske hæderlig samtale. Om eftermiddagen ringede de så igen og ville gerne se mig den efterfølgende morgen - “da de havde et par ansøgere de gerne ville have en yderligere samtale med”.

Til stede var så sektionlederen, og selvom jeg burde have fanget den før, så var det først til sidst jeg fangede de ville ansætte mig. “Ja, så foreslår jeg at du (afdelingslederen, red.) sætter gang i det praktiske.” Og så var jeg ansat.

Den sætning gjorde at alt andet faldt på plads - jeg har ventet på afklaringen omkring geografi før jeg igen kunne trykke på Play i mit liv. Der er så meget jeg gerne vil - have en lejlighed hvor man kan finde smarte ting til, begynde at ride, have en god seng, osv. Alt det bliver muligt nu.

Lejligheden fandt jeg samme dag - ikke noget særligt, men den kan blive ganske hyggeligt indrettet, og så kan jeg bo der til jeg har sparet sammen til at købe mit eget. Der er jo også 3 måneders prøvetid på arbejdet. Så fra 15. april flytter jeg til Fynsgade 25, 2. TH, 7400 Herning. Indflytterfesten bliver engang i maj i forbindelse med min fødselsdag.

Idag dumpede ansættelseskontrakten ind i postkassen - og den er god nok - de vil squ ansætte mig, jeg har lige skrevet under og skal så have den returneret.