Smartlog er blevet solgt til Fyens. Jeg havde gættet hvilken retning tingene gik i da Morten lancerede Xtrablog, for hvorfor have to udgaver af den samme kode?

Men hvad kommer opkøbet til at betyde? Der er mange uafklarede spørgsmål som kun fremtiden kan svare på:

  1. Man må antage at Fyens ikke har købt Smartlog for sjov, og man må håbe at de har betalt Morten godt herfor. Fyens må have en plan som retfærdiggør deres investering i Smartlog, for de gør det ikke for deres blå øjnes skyld. Hvad er planen?
  2. Smartlog har i manges øjne haft et lidt grærods-agtigt image fordi det blev “drevet af en privatperson i sin fritid fordi han syntes det var sjovt”. Kan Smartlog-mentaliteten fortsat være fremhærskende under de nye ejere?
  3. I kraft af at Morten nu arbejder med Smartlog professionelt, kan vi så tillade at stille krav til servicen? Vil de (mange?) fejl der er blive rettet? Hvor meget ser vi i det hele taget til Morten fremover? Kan man i det hele taget stille krav til en gratis service?
  4. Vil Smartlog i fremtiden innovere fremfor at kopiere?

Jeg synes det er fantastisk for Morten, at hans store arbejde med Smartlog har vist sig at være det hele værd, men jeg må indrømme, at jeg godt kan frygte lidt for Smartlog på den lange bane.