Jeg tror, at jeg må begynde at have TV-hold med hver gang jeg skal i en butik. I går nævnte jeg nærmest som en sidebemærkning, at jeg lige skulle i Sportsmaster og købe lidt træningstøj inden det gik i Fitnessdk. Dér skulle tv-holdet da med, og sådan blev det. På forhånd var det arrangeret med en ekspedient, at han skulle hjælpe mig, så han stod nærmest på spring. Resultatet blev et par løse shorts og to mikrofiber t-shirts. Og så skulle jeg ellers være klar til motionscentret.

Lige hurtigt hjem og pakke, det var naturligvis rasende interessant at se mig pakke, så det blev også filmet. Det var også voldsomt spændende at se jeg kunne cykle uden støttehjul, så glæd jer!

Ved ankomst til Fitnessdk en hurtig snak om hvorfor jeg var der, og ellers en hurtig runde rundt og se på ‘torturmaskinerne’. Så kom Mads, og vi fik en snak om hvad vi nu skulle lave. En hurtig omgang omklædning, og ellers igang med at udfylde et spørgeskema. Jeg har på fornemmelsen at mine svar på de spørgsmål giver anledning til en del morskab.

7 minutters opvarmning på løbebånd - jeg nåede at løbe 1 kilometer, men det er incl. introduktion, så det er ikke at betragte som en omgangstid ;-)

Så igang med maskinerne, det gik der lidt sport i - hvis den ene kunne klare 20, så måtte den anden da tage 25, og omvendt, vi skiftedes til at starte. Undervejs bemærker jeg, at der faktisk er utrolig mange lækre trunter i sådan et motionscenter, og ved den sidste øvelse ligger den lækreste pige jeg nogensinde har set og laver øvelser ved siden af. Jeg tror hun så jeg overbegloede hende, måske man kan se det på tv - og hun elskede det!

Og ellers i bad.

Alt i alt, så har det været en rigtig god tv-dag. Om jeg skal i Fitnessdk igen? Jeg skal afgjort i et fitnesscenter igen - jeg vil begynde at træne regelmæssigt og lade det supplere mine løbeture (som jeg så flytter indendørs) så det bliver mere spændende. Men om det bliver Fitnessdk skal Mads og jeg have afklaret, for det er klart mange penge at betale, men omvendt er der jo trunter - og måske kommer hun igen? Hun er jo medlem. Gad vide hvad hun hedder?