Verdens bedste søster!

Jeg omgiver mig med seje mennesker for tiden. Én af dem er min søster, Helle, som i dag overraskede mig med en overraskelse på trappen. Overraskelsen var en pakkekalender med én lille pakke hver dag i december – plus to bonuspakker man kan åbne når man har lyst.

Pakkekalenderen fra HelleMen, her stopper det ikke. Denne søster af min har sendt en liste med de 24 pakkers indhold til den journalist som følger mig på Singleliv-programmet – og de var endda informeret, en uge før, at jeg ville finde kalenderen på trappen i dag.

Det er jo genialt!! Man kan umuligt være i tvivl om hvem der er hendes storebror!

Herfra tak til verdens bedste søster.

Advertisements
This entry was posted in Liv og død. Bookmark the permalink.

6 Responses to Verdens bedste søster!

 1. Alice M says:

  Orv – ska’ vi bytte søster? Jeg tager dog ikke tv-holdet med også 😉

 2. Alice M says:

  Ej, spøg til side. Vil faktisk godt beholde min egen, men sikke sød din er 🙂

 3. regitze says:

  hun er 24 små lys.

 4. Jeg vil gerne lige gøre opmærksom på at der faktisk gavebånd på alle gaverne, og at jeg har gjort meget ud af at der er brugt meget forskelligt papir. Desuden har jeg brugt MEGET tid på at komme papir inden i papkassen, det er ret svært..

 5. Mette Szabo says:

  Brian, er du ikke villig til at bytte med 43 årig politikerstorebror med orden i økonomien??? Og så får jeg din Helle?

 6. Pingback: Helle Nørremark » Blog Archive » Pakkekalendergaver..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s