Ja, det måtte jo ske - Mads og jeg har meldt os ind i Fitness dk. Der var jeg med tv-holdet for at få en intro-time, og nu blev det altså til et medlemskab. Mads og jeg overvejede oprindeligt Motion og Trivsel, men de ønsker tilsyneladende ikke nye medlemmer, og det så ærlig talt også lidt skrabet ud dernede da vi så forbi idag.

Mit arbejde har en erhvervsaftale (100+ :-)) med Fitness dk, så jeg havde på forhånd forventet en bedre pris end pøblen. Da vi kommer er jeg hurtig til at spotte et “skaf et nyt medlem og få en taske og 2 håndklæder”, så jeg er frisk og siger “jeg vil gerne meldes ind, og bagefter vil jeg gerne henvise min ven Mads til jer”. Se, det var første gang vi fik noget ud af det.

At man får disse ting bekræfter også hvad jeg tidligere har lagt mærke til, nemlig at der er en speciel Fitness dk-kultur, hvor deres navn gerne skal fremgå af de ting man har, for så er man nemlig sej. Det minder lidt om Egypten hvor grønt var bedst, for det var Muhammeds yndlingsfarve, og hvis man var lidt som ham, så var man sej. Så, nu har jeg mig en taske og et håndklæde - Mads fik det andet - hvor meget status har man så? Må have mig en Fitness dk-drikkedunk også, det ser kikset ud at rende rundt med en alm. flaske. Derefter viser det sig at rabataftalen betyder, at Mads faktisk kan få de samme vilkår, altså at man kan få venner, familiemedlemmer og børn til samme pris som man selv opnår. Så det endte Mads da med at få. Se, det var anden gang vi fik noget ud af det.

Og så var det ellers bare igang med træningen - troede jeg - Mads tøvede lidt, men den søde receptionist (vist i virkeligheden “salgsleder”) fik piftet lidt gang i ham, og han måtte gå den tunge gang hjem efter træningstøj.

Selve træningen gik fint - Mads vil træne to gange om ugen, mens jeg har tænkt mig at holde mig til hver anden dag som tidligere, og at skifte mellem cykling og løb som opvarmning. Iøvrigt tror jeg tv-holdet laver en opfølgning efter tre måneder.