Mette Szabo skriver om ind- og udhuller - det giver anledning til at jeg, for første gang i denne blogs historie, berør emnet sex. Mette betragter blandt andet kvindens vagina som et indhul, dette giver et problem, da børn jo ikke kommer med storken, men som hovedregel gør deres entre her.

Jeg tillader mig at have en mere datalogisk tilgang til dette emne. Betragtes dét at indføre penis i vagina som en transaktion, så vil transaktionen først kunne comittes når al arbejde er udført, altså når penis har forladt vagina og når evt. efterladenskaber har haft deres effekt og et evt. barn blevet født. Transaktions-tilgangen understøttes af det faktum, at såvel provokeret som spontan abortion eksisterer; altså rollback. Javist, at indføre penis i vagina bliver så en langstrakt transaktion på nomineret 9 måneder, men afvigelser herfra er tidligere set i form af kejsersnit og tidlige fødsler.

At betragte anus som et udhul vil ligeledes kunne drages i tvivl datalogisk, idet ethvert system har en bagdør, det handler blot om at lokalisere den.

Disclaimer - dette indlæg omhandler ikke egne seksuelle præferencer.