I lørdags så Mads, Allan, Lars og Stefan forbi til herreaften i Casa Brian - og tv-holdet så forbi for at dokumentere denne utrolig spændende begivenhed. På dagen var jeg en smule presset, jeg havde haft besøg, og skulle nå en masse. 15:55 skrev jeg til Stine fra SandTV for sådan lige at høre hvornår de havde tænkt sig at komme, og gik så i bad. 16:05 var det overstået - “Vi er i Herning lidt over fire”… Hm, så var jeg først presset.

Klokken var vel 16:10 da de ankom, men heldigvis skulle der stilles noget udstyr op først, og det endte faktisk med at jeg blev helt klar. Inden gæsterne kom fik vi snakket lidt om mine kontakter på Dating.dk - som opfølgning på sidst - hende jeg havde skrevet til havde svaret tilbage at hun ikke var interesseret, men til gengæld taler jeg en del med en Sandra for tiden. Så må vi jo se hvad det bliver til.

Vi fik også en snak om nogle af mine artifacts - bunken af gamle breve jeg har liggende i skuffen i stuen - det tror jeg bliver lidt sjovt tv.

17:30 kom så gæsterne, vi startede med en snak om løst og fast, men det drejede sig meget om kvinder, kærester om at score og så videre… Lidt efter kom maden, som bestilt og vi spiste mens der naturligvis kom spørgsmål fra sidelinien.

Aftenens første hovedpunkt var et slag RISK, det tager enormt lang tid, så det blev kun til vi havde fundet en taber. Hvis man ikke kan få en vinder er en taber det næstbedste. Efter lidt kamp frem og tilbage måtte vi have en tur på min dance pad - det kom der ganske sikkert også noget godt tv ud af.

Det blev tid til at gå i byen - først et stop på Murphys, men der var simpelthen for mange mennesker, så det blev et kort stop - efter det videre til Spy Club, hvor der ligefrem var plads i baren og alt muligt. Der var tilmed live musik - ganske godt endda. Jeg tror de havde gjort lidt særligt ud af at vi kom, det er hvert fald første gang jeg har prøvet at der er blevet stillet frisk frugt frem på et diskotek - men fint var det.

Opmærksomheden omkring os var helt enorm - pludselig er det nemt at komme i kontakt med pigerne, uden problemer sad jeg og talte med en ganske lækker, men totalt uopnåelig, trunte og lidt efter en anden som også var ganske sød. Men, det blev dog ved det. Mens TV-holdet lavede lidt stemningsbilleder - blandt andet af lækre trunter - så bestilte nogen underlige drinks af Helena, en ny bartender med første dag på jobbet.

TV-holdet takkede af for i aften med at vi lavede epilog (genfortælling af hvordan dagen har været) ude foran - den måtte vi tage om ~8 gange, dels fordi jeg ikke var helt upåvirket, men også fordi der konstant var fulde folk som ville med i billedet. Men det gik da.

Vi fortsatte lidt i byen, men jeg må ærlig talt indrømme at jeg var færdig - det bliver man efter at have været på så mange timer - vi fik først en sandwich, sagde farvel til Mads og traskede mod Casa Brian.

Aftalen med TV-holdet var, at de skulle komme forbi lejligheden når de kørte mod København, hvilket var klokken 06. Jeg blev vækket da et kamera med kæmpe projektør og journalist stod i soveværelset og spurgte hvordan natten havde været. Behøver jeg sige, at jeg var pænt træt der? Men, jeg håber det blev godt TV.

Tak til gutterne for en god aften!

Update - Mødte naboen på trappen, han mente godt nok vi havde trampet en del da vi dansede, men han var jo advaret, og vi var gået i byen tidligt, så det var ikke så slemt. Må begrænse min brug af den lidt tror jeg, ikke at det bliver så meget.

Update 2 - Der er billeder. Af én eller anden grund, så er JEG den eneste som ikke er med på ét eneste? Nå, men til gengæld, så kom jeg på TV i rigelige mængder. (Semi-update, nu også store billeder) <!–633014348787237716.jpg

633014348820362716.jpg

633014349036612716.jpg–>