Har jeg misforstået motionscentret?

I dag var jeg igen i motionscentret. Jeg tror måske jeg har misforstået noget, jeg troede det var meningen man skulle træne dernede? For nogen handler det åbenbart om at se smart ud på en motionscykel og ikke om at få brugt kroppen. I min verden kan man ikke motionere 50% – det er enten 100%, eller også lader man være.

Et eksempel var i dag, hvor jeg satte mig på cyklen – skruede niveauet, tiden og afstanden lige rigeligt op, for så kan man få skubbet grænserne lidt. Cyklen siger “hold dig mellem 70 og 80 RPM” – jeg tror ikke jeg på noget tidspunkt var under 85. Resultatet udeblev da heller ikke – jeg kam-svedte efter cirka 2 minutter, og der var 16 minutter tilbage. Men, jeg gennemførte, og uanset belastningen så var jeg aldrig under 80 RPM, det er jeg sikker på.

Efterfølgende så jeg så lidt på de andre motionister på afstand – og, de sveder jo ikke? De giver sig hverken helt eller halvt, jeg fristes til at sige de blot cykler rundt på laveste niveau og koncentrerer sig om at se smarte ud. Okay, den strategi kunne man måske også bruge, der ér jo lækre piger dernede man kunne kigge på, men alligevel?

Måske er det bare mig som har misforstået noget. Jeg har jo tidligere skrevet om mit konkurrencegen, måske det også gør sig gældende her.

Hvad med dig? – kommer du også i motionscentret for at se smart ud, eller for at træne?

Advertisements
This entry was posted in Singleliv. Bookmark the permalink.

16 Responses to Har jeg misforstået motionscentret?

 1. HA says:

  Kan jo også være der er nogen der blot har som mål at få cyklet i en time – det kan i længden give det samme som 16 min intens cykling. Det kan være et spg om at få kilometer i benene – det er det samme som intervalløb – der træner du hastighed kontra længdeløb, det går ikke så hurtigt, men der træner du at vænne benene til at løbe langt. Det er lidt en balance. Det handler ikke altid om at svede – og så sveder nogen jo mindre end andre 🙂

 2. Mette Szabo says:

  Jeg kommer udelukkende i motionscenteret for at få gratis bad.

 3. HA – Okay, så meget vidste jeg ikke om træning, men for mig tæller nu stadig kun 100% til man er helt færdig.

  Szabo – Og dit bad hos Fitness dk er gratis? 🙂

 4. TV-stjerne, medlemskab af fancy motionscenter og next stop makeover i funky pigeblad. Er du ikke selv blevet lidt smart, Brian? 😉

 5. Jeg har kun været i et motionscenter en gang, og det var for at aflevere en lille dreng til noget “sjov motion for børn”, var kun indenfor døren.. Tror ikke det er et sted for mig…

 6. Szabo says:

  Mit bad hos fitness.dk er bundet af en 12-måneders kontrakt. Den kan der ikke røres ved, men bad og kaffe kan lade mig tjene mine penge hjem igen.

 7. Du må være en meget ren pige med et enormt kaffeforbrug. Ellers kan det da ikke lade sig gøre, at hive pengene hjem igen med de priser fitnesscentrene holder sig… 🙂

 8. Randi says:

  Søde Brian.Måske kan konkurrence-genet bruges til andet end at styrke kondi-tallet. Din måde at gøre tingene på er fin, de andres er bare en anden. Vi er nogen som synes det frie valg er super, uanset at man kan finde det ejendommeligt med fitness centre uden sved eller svømmehaller hvor folk sidder i cafeteriet. Men er det i virkeligheden mere tåbeligt end familieture til Kvickly hvor vi andre kommer for at handle og så iøvrigt komme videre med vores liv. Man kan tilgive hende med rolatoreren, men det er f….. ikke nemt med dem der spærer vejen fordi det er så fandens hyggeligt. 🙂
  Generelt gør folk bare uforståelige ting.

 9. Det svære ved folk er faktisk at de gør uforståelige ting, jeg tror ikke det er alle ting man skal forstå 🙂

 10. Alice M says:

  “Det svære ved folk er faktisk at de gør uforståelige ting, jeg tror ikke det er alle ting man skal forstå”

 11. Ja, jeg forstår den heller ikke?

 12. Alice M says:

  Arrh … forståeligt nok i ikke forstår for det var ikke hvad jeg skrev.

  Jeg stjal brian’s kommentar og skrev sådan her efterfølgende (

 13. Alice M says:

  den sletter det jeg skriver 🙂

  sjovt
  det er fordi jeg bruger sådan et tegn man fx sætter uden for html-koden for italic – skriver 4 tegn her efter:

 14. Alice M says:

  Og så sletter den alt der efter.

  Som sagt ville jeg tage Brians kommentar og så lavede jeg en pil og skrev: Det er så sandt som det er sagt.

  Giver det mening nu.

  Mon den kan lave det omvendte af det tegn jeg skrev? Skriver tre tegn her: >>>

 15. Alice M says:

  Det vil den så gerne. Prøv selv at skriv sådan et tegn som dem jeg skrev omvendt og så nogle ord bagefter. Så sletter den det. 🙂 Så det er ikke min skyld i ikke forstår, men WordPress 😛
  —-> Det var sådan en pil der pegede den anden vej jeg ikke kunne lave.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s