I dag var jeg igen i motionscentret. Jeg tror måske jeg har misforstået noget, jeg troede det var meningen man skulle træne dernede? For nogen handler det åbenbart om at se smart ud på en motionscykel og ikke om at få brugt kroppen. I min verden kan man ikke motionere 50% - det er enten 100%, eller også lader man være.

Et eksempel var i dag, hvor jeg satte mig på cyklen - skruede niveauet, tiden og afstanden lige rigeligt op, for så kan man få skubbet grænserne lidt. Cyklen siger “hold dig mellem 70 og 80 RPM” - jeg tror ikke jeg på noget tidspunkt var under 85. Resultatet udeblev da heller ikke - jeg kam-svedte efter cirka 2 minutter, og der var 16 minutter tilbage. Men, jeg gennemførte, og uanset belastningen så var jeg aldrig under 80 RPM, det er jeg sikker på.

Efterfølgende så jeg så lidt på de andre motionister på afstand - og, de sveder jo ikke? De giver sig hverken helt eller halvt, jeg fristes til at sige de blot cykler rundt på laveste niveau og koncentrerer sig om at se smarte ud. Okay, den strategi kunne man måske også bruge, der ér jo lækre piger dernede man kunne kigge på, men alligevel?

Måske er det bare mig som har misforstået noget. Jeg har jo tidligere skrevet om mit konkurrencegen, måske det også gør sig gældende her.

Hvad med dig? - kommer du også i motionscentret for at se smart ud, eller for at træne?