Der har været frygteligt stille på min blog den seneste tid, primært fordi jeg har tilbragt en del tid på forskellige hospitaler, eller på landevejene mellem dem og Casa Brian. Årsagen er, at min far gennem længere tid har haft problemer med helbredet, først var det en influenza, så en nerve i klemme i ryggen og lidt andet forskelligt - men, han kunne ikke blive rigtig rask.

I sidste uge røg han på Herning Sygehus med syntomerne på blindtarmsbetændelse - blot i den forkerte side - de kiggede på ham, men sendte ham til scanning, som afslørede at hans milt var hævet. I Holstebro havde man liiige en som var rigtig god til milt, så der røg han op i tirsdags. De konstaterede så at han havde lymfekræft, hvilket langt fra er optimalt. De tog en masse prøver, og fik da heldigvis konstateret at det er en type man kan gøre noget ved.

Så blev han overflyttet til Århus, for at påbegynde behandling med kemoterapi, igen tog de en masse prøver, og en overgang så det lidt sort ud i forhold til om han ville komme hjem til jul eller ej. Situationen er nu den, at jeg var i Århus og hente ham i eftermiddags, da han har fået orlov frem til 3. juledag hvor de påbegynder kemo.

Alt i alt, så tyder det på at tingene ikke ser så slemme ud som de kunne, og jul skal det nok blive.