Ja, jeg ved det - jeg basher ofte nogen for at forbrugsfesten ingen ende vil tage. Men, fra tid til anden, så må man også indse, at penge nu har det bedst når de arbejder, så jeg har været på lidt forskelligt indkøb denne weekend.

Der er en ganske særlig stil over lange stearinlys, men jeg har kun “lysestager” til fyrfadslys i lejligheden, det har jeg længe været lidt træt af. Resultatet blev, at jeg i fredags købte mig en Eva Solo candelabra med tre lys/ben. Jeg kunne også have købt den med fire ben, men det ser lidt voldsomt ud til min lejligheds indretning. Det gjorde, kombineret med at jeg også købte en pakke lys, at jeg nu har fået mig en lidt mere stil. Faktisk, så var det i Mettes nye lejlighed, at jeg bemærkede at lange lys er noget særligt.

Fredag fejrede jeg årets afslutning med lidt lækkert fra køkkenet - det blev til en god bøf, ovnkartofler, veltempereret cola, salat og brød. Og til desert to vaffelskåle med hhv. ananasstykker og desertmandariner og i den anden yougurtis med skovbærsymfoni. Den tredje ting (det som ligner bæ med krymmel, red.) er smeltet chokolade med hakkede valnødder. Dét var god desert. Som kronen på værket, så sluttede jeg weekenden af med at ville træne, men Fitnessdk lukkede åbenbart 15 minutter efter jeg ankom, så det nåede jeg ikke. I affekt måtte jeg trøstehandle, så jeg gik i Blockbuster og købte Pingvinmarchen og Garfield 2.

Alt i alt en god weekend.