Far har det under omstændighederne godt - når det skal være skidt, så er det ikke så ringe endda. Han har fået sin første omgang kemoterapi, som det ser ud til han reagerer fornuftigt på. Ja, han har sågar været på arbejde to timer et par dage, men var meget træt efterfølgende; men han fik da givet morgenbrød.

På Holstebro Sygehus fjernede de en lymfeknude for at diagnostisere hvad han faktisk fejlede, det gjorde de under armen, og såret væsker meget, vil ikke helt hele og gør ondt af helvede til. Det har, sammen med feber i morges, at han er blevet indlagt igen, i første omgang en lille uges tid, men mon ikke han er hjemme til Helles fødselsdag d. 12. januar?

I løbet af i dag har han fået en pose blod, hans blodprocent må have været lav. De stak ham også en omgang antibiotika nu de var i gang - det handler om for alt i verden at forhindre en infektion på et tidspunkt hvor kræften har ædt store dele af imunforsvaret, og kemoterapien har taget resten.

Indtil han kommer hjem igen, så bliver besøgene sat lidt i system - som tingene står nu, så har jeg min besøgstid på mandag; gad vide hvad de serverer i hans restaurant?