Optagelserne til Singleliv er nu færdige - hvert fald indtil videre, det kan jo være der kommer en sæson 2 :-D

De sidste to afsnit blev optaget i omvendt rækkefølge, sådan at afsnit 19 blev optaget i lørdags og afsnit 20 i fredags.

I afsnit 19 ser man mig være ude og se på en ejerlejlighed i Mindegade 12 i Herning - en lejlighed på 106 kvm fra 1970 til 1.400.000 kroner. Til optagelserne havde jeg selskab af Mads. Lejligheden var fin, men jeg ville gerne have min far med ind og se den. Dét havde jeg så i øvrigt i dag, og jeg er lidt fristet til at købe den, men lad os nu se.

Afsnit 20 derimod er noget med heste. Dansk Varmblod har netop afholdt Hingstekåring og Hest & Rytter i Herning Messecenter - og det skulle jeg da afsted til - følgeskab havde jeg af Mette, og selvom TV forsøgte at gøre det til en jagt på kvinder, så fik vi nu også set på nogle heste.

Premieren på Singleliv, den 20. marts - altså om 6 dage, uhh - tilbringer jeg hos Helle, som har inviteret nogle veninder. Hvad afsnittet indeholder og hvad jeg siger er dog ikke så spændende, jeg har efterhånden set det 15 gange, da det ligger som snigpremiere på NU TV.dk Men få lige set det - jeg har hørt det skulle være ret underholdende.