På det seneste er jeg begyndt at optrappe min jagt på fastejendom i form af et rækkehus eller ejerlejlighed i Herning. Fremtidsudsigterne er nok ikke så lyse for boligmarkedet, men det kunne nu alligevel være rart at få røven rigtigt på eget/ejet bræt :-D

Boligjagten bringer mig i kontakt med nogle ejendomsmæglere, og jeg må sige, at jeg ikke just er imponeret af dem alle.

Først var der Home, som allerede én gang bekræftende havde svaret, at man gerne ville medvirke i Singleliv og vise to boliger frem for mig. Med 12 timers varsel sprang de så pludselig fra, først fordi boligerne pludselig var blevet solgt, men da de blev presset lidt, så var det simpelthen fordi de ikke ønskede at deltage.

Så sprang EDC til - de fremviste mig Mindegade 12, som jeg må indrømme at jeg blev ganske hooked på. Så hooked, at jeg bookede endnu en aftale og tog far med ud og se på den. Anden fremvisning udmundede sig i: “Hvis jeg fremsender kontrakten, så du kan gå i banken, hvornår kan vi så skrive under på mandag?” fra ejendomsmæglerens side. Denne mandag er i morgen, og der er fortsat ingen kontrakt. Det gør det svært at smutte i banken.

Nu har jeg så besluttet mig - jeg vil ikke købe Mindegade 12 i protest mod den behandling jeg har fået. Solgt skal den nok blive, men det bliver ikke til mig.

Hvorfor vil jeg have noget andet? Altså, som udgangspunkt så fejler Casa Brian jo ikke noget - med undtagelse af det minimale badeværelse uden vinduer og snask på væggene, for ikke at tale om køkkenvinduet hvor det bogstaveligtalt regner ind af, på trods af at det er lukket. Men, udover det så…