Aftenens afsnit er en fortsættelse af sidste afsnit, hvor jeg fik gutterne (Allan, Lars, Mads og Stefan) forbi til en hyggelig aften. I afsnittet tager vi i byen - først på Murphys, og senere på Spy Club. På Murphys var der godt nok mange mennesker, jeg havde vist glemt at det var julefrokost-tid (afsnittet er optaget 9. december).

Lidt kommentarer til dagens afsnit:

 • Jeg har indledningskommentaren, og det synes jeg at jeg gør ganske godt: “Egentligt kan man finde drømmekvinden hvor det skal være - supermarkedet eller på diskoteket - det vigtigste tror jeg er at være klar til at sige “Hej, dig synes jeg godt nok lige er en sød pige, hvad siger du til at komme hjem og se min frimærkesamling?” - er der en som har en frimærkesamling jeg kan låne et stykke tid? :-)
 • Vi varmer op til nattens diskotekstur på min dance pad - et fantastisk stykke legetøj - underboen er dog ikke så glad for at jeg bruger den.
 • Af én eller anden grund dukker der pludselig en bøtte rosiner op? Hvor kom den fra?! Det viser sig at være mine de er gået på rov i - jeg har ellers kun LIGE præcis dem jeg skal have.
 • Rosinerne kommer også med i byen… Hvem sagde limpind?
 • “Trunter tiltrækkes til værtshusene efter pilsnere som dyrene på savannen efter vandhullet.” => Yeah! Mon ikke kun det for alvor gælder de gamle sutter?
 • Hvor stammer ordet “trunte” fra? I vores verden betyder det et generaliseret hunkønsvæsen, og bruges så man ikke skal tænke på om de kaldes “pige”, “kvinde”, “dame” eller noget helt fjerde. Så - det er ikke negativt, det er bare det letteste.
 • “Jeg skal ikke have en kæreste som ikke vender toiletpapiret rigtigt, og som ikke kan sætte pris på Sun-Maid rosiner rigtigt” - og sådan skal toiletruller vende.
 • “Der er forskel på at være desperat og ukritisk” :-)
 • Man fik også lige set at min jakke har indbyggede muffedisser - for når man har været i HESK lærer man at sætte pris på et par muffedisser.
 • Jeg fik lært Vibeke at kende - ret usædvanligt at tale med en fremmed pige i byen faktisk - men kæreste blev - og bliver - hun ikke.
 • 06:21 - ja, så fik man også set mig som morgengrim. Jeg havde lagt en nøgle så TV-holdet kunne komme ind; jeg vågnede først da kameraet tændte og spørgsmålene haglede ned over mig. Bemærk i øvrigt mit sengetøj med heste på :-)
 • “Jeg fik ikke talt med flere trunter, men til gengæld fik jeg en sandwich - det kan også gøre det ud for det samme”
En lidt sjov afslutning på afsnittet, jeg håber I kunne lide det, for vi kan ikke lave det om.