Indledningsvis i aftenens afsnit siger jeg: “Reelt set er man kærester når den ene tager sig sammen til at spørge “ey, hvad siger du til at være min kæreste”“. I den forbindelse kan jeg oplyse, at jeg ikke længere er til rådighed på kødmarkedet, da jeg har spurgt Jeanett om hun ville være min kæreste på gammeldags vis med et brev med svarmulighederne “Ja”, “Nej”, “Måske”, “Træk et nummer og stil dig om i køen, makker!”. Svaret blev et ja :-)

Ellers et par kommentarer til aftenens afsnit:

  • Når mit hår i afsnittet er langt, så skyldes det at jeg ikke måtte blive klippet pga. makeover til WOMAN. 
  • Mit første indslag starter igen med det nørdede musik… man kan næsten høre: “Mine damer og herrer - cirkus præsenterer: Rosin-manden fra Herning”.
  • “Den får fuld gas hver gang. Der er nogen som kommer for at se smart ud mens de træner, og jeg kommer for at træne.” => lige præcis, og jeg synes det er utroligt hvor mange der ligner nogen som bruger flere timer i omklædningsrummet inden de går ind og træner. Ja, jeg har sågar hørt om nogen som ikke mente de kunne træne, da deres sko ikke matchede det øvrige tøj! Dét er bare slet ikke mig.
  • Vi fik også lige fortalt hvordan man i Fitnessdk i Herning godt kan lure lidt trunter hvis man mangler noget at lave. Men - min holdning er nu fortsat, at hvis man har energi til at tænke på andet når man træner, så yder man ikke 100%.
  • Tingene med mig vises i lidt omvendt rækkefølge - vi havde først opfølgningstimen, hvorefter vi gik lidt rundt og lavede egentlig træning.
  • Mikael: “Er der noget I gerne vil sætte lidt fokus på?” - hvorefter de klipper til en nydelig ung trunte - og tilbage til mig. Så blev man lige stemplet :-D
  • Vi fik også fortalt om pige-faktoren, som siger at hvis der sidder en pige på cyklen ved siden af, så cykler man hurtigere, længere og ser mere afslappet ud end hende - uanset om hun så lige er kommet.
  • I konkurrencen om hvem der først nåede 1000 meter, må jeg desvære indrømme at al energi var brug top :-(
  • Jeg er dog nu oppe på at ro 2000 meter når jeg sætter mig for det. Det med at presse sig selv var vitterligt nemmere dengang en sindssyg sergent løb ved siden af.
Jeg medvirker ikke i #12 og #13, det bliver godt med en velfortjent pause - men er tilbage for fuld skrue igen i #14 hvor forberedelserne til daten sker.