Mister Snooze-guy

Hvis jeg ikke har andet hjerte, så har jeg hvert fald et godt sovehjerte 🙂

I morges stod vækkeuret til 06:50, jeg var gået tidligt i seng, så det burde ikke være noget problem at komme op på det tidspunkt. 06:50 blev til 07:50 og senere til 08:50. Herefter blev det i 9 minutters intervaller og snooze-funktionen til ~10:00, hvorefter jeg gik i bad.

Man sætter bare meget mere pris på sin gode varme dyne når vækkeuret HAR ringet. Men egentligt er det latterligt, for de 9 minutter med snooze-funktion får jeg personligt intet ud af, de virker måske ligefrem omvendt.

Philips Wake-up LightNu jeg er ved emnet, så har jeg også fået mig et nyt vækkeur. En Philips Wake-up Light HF3461 – den virker faktisk ganske godt. En halv time før jeg skal op begynder den langsomt at tænde lyset. Når tidspunktet nås kan den tænde radioen, lave alarm-lyd, eller – og det bruger jeg – den behagelige lyd af enten kvækkende frøer, bølger i strandkanten eller fuglekvider. Jeg er til fuglekvider.

Vækkeuret skaber en rigtig hyggelig stemning i soveværelset om morgenen – måske lidt for hyggelig – for jeg må fortsat supplere med mit gamle vækkeur for at komme op.

Advertisements
This entry was posted in Liv og død. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s