Mikkel kommenterede på min fødselsdag at jeg sådan set var ret god til det med piger, jeg kunne bare godt bruge en slags kursus i det. I aftenens afsnit og de følgende to uger, griber jeg den bold og kaster mig afsted på et score-kursus. Kurset har jeg dog tidligere skrevet om i et andet indlæg, men det fortjener alligevel nogle kommentarer med på vejen.

Overordnet er kurset noget af det mest grænseoverskridende jeg nogensinde har foretaget mig. Det var ikke blot et score kursus, men i lige så høj grad et kursus i at tale med mennesker man ikke kender - og som jyde ligger det mig nok en smule fjernt sådan at inddrage fremmede mennesker i mit eget kursus som forsøgskaniner. Men - bedøm selv :-)

Ét punkt hvor jeg er mindre jyde end de fleste er dog i forhold til janteloven - i introen siger jeg blandt andet:

Jeg drømmer i virkeligheden om det klassiske liv: den perfekte kone, de perfekte børn, det perfekte sted at bo. I virkeligheden er det bare meget svært at nå dertil, men hvis man sigter højt, så tror jeg også man rammer derop af.

Og så fik man, igen, igen lige set mig i boxere i TV… hvorfor fanden er det så spændende at vise? :-P Og så har jeg nu pludselig åbenbart været “single i årevis”! Måske tingene bliver sat lidt på spidsen…

Basen for kurset var Helles kælder i Århus, hvis nogen skulle have undret sig over om Casa Brian pludselig havde fået kælder og nye møbler.

Hvad synes du i øvrigt er mest nørdet? At vide der er 48313 personer i Danmark som hedder Anne, eller blot at runde ned og sige der er 48.000? :-D Måske lige dét i det hele taget skulle have været udeladt ;-)

Afsted på kursus kom jeg - uden overhovedet at kende planen eller hvad jeg ville blive udsat for. Dem som kender mig ved at det havde jeg nok næppe gjort for to år siden.

“Se mere efter pausen når Brian bliver presset til grænsen af det pinlige!” Vi startede med en omgang opvarmning, hvilket i denne branche er at gå rundt og genere tilfældige mennesker på gaden. Skulle der være en læser fra Århus den aften, så undskyld :-D

Det blev til mange interessante samtaler om hangarskibe, jokes - og hvis jeg ikke husker meget forkert, så fik jeg også samlede på kram.

Meget af det jeg lærte på kurset var sådan set enkelt nok når først man får tænkt over det, men når man står i situationen er det ret overvældende. Man kan nok også sige at TV-holdet heller ikke gjorde det lettere, for mange løb faktisk direkte væk når jeg kom - ikke just fordrende for at komme i kontakt med fremmede :-P

Den lyshårede pige, Pernille tror jeg hun hed, hun fortjener virkelig stor tak, så hvis hun læser med er jeg hende evigt taknemmelig. Hun repræsenterer måske den største succes den aften, udover det man ser, så fik vi naturligvis talt om mange andre ting - og vigtigst af alt; jeg fik prøvet nogle teknikker af på hende. Hun var faktisk i det hele taget en ret god forsøgskanin. Så, Pernille - jeg giver en øl!

Jeg overnattede jo som sagt i Århus hos Helle, og jeg har et princip om, at hvis man kan gå i byen kan man også gå hjem. Dét er man åbenbart ikke heeelt vant til at gøre i Århus, så hun var nærmest chockeret over at jeg da var travet hjem nede fra byen. Jamen, Helle - et princip ér nu en gang et princip.


For den interesserede løser kan jeg også lige komme med en service-bemærkning: Torsdag bringer Se & Hør et interview med mig, jeg har kun læst teksten og ikke set billederne. Men udfra teksten, så tror jeg at billederne må være gode.