Singleliv #4-08

Aftenens afsnit var andet afsnit af de tre om scorekurset, og der år ikke specielt meget action i det fra min side. Det var lidt et transport-afsnit som skal bringe mig videre til anden dag af kurset. Det forhindrer det dog ikke i at være pinligt 🙂

Jeg starter på vej i Silvan, det er nok blevet misforstået lidt, men jeg skulle brugt et sæt Kansas, og det blev til en oplagt mulighed til at bage på en ekspedient.

Meningen var derfor at finde en kvindelig ekspedient som kunne hjælpe mig med at finde det. Desværre var der kun kvindelige kassedamer og ingen i butikken. Den faldt altså lidt til jorden.

Jeg har fået mange kommentarer på mine solbriller; dem er jeg vildt glad for! Nogen mener jeg bør have nogle andre, men så spørger jeg bare hvor man finder solbriller som matcher fars bil og som kan modstå granatsplinter? 😉

Aktiviteterne på gågaden var intet hit, så jeg er glad for at der dukkede en avissælger op jeg kunne øve mig oa. Det var ganske interessant at se hvordan hun brugte præcis de samme tricks for at sælge avisen som jeg brugte for min ‘gode sag’.

Kan man ikke opnå success må man således redefinere målet og forsøge at få en god oplevelse. Til sidst blev målet blot at have èn eller anden god oplevelse… jeg tror at jeg kom til at bage lidt for stort et brød, men så fik jeg da i stedet flyttet grænserne lidt.

Målet blev Avis-pigen, det kan vist godt stå for sig selv, men jeg vil sige, at hvis hun læser med, så skylder jeg også hende en øl. Og tak for kindkysset 🙂

Advertisements
This entry was posted in Singleliv. Bookmark the permalink.

3 Responses to Singleliv #4-08

 1. Thilde says:

  Er du gået helt i stå på bloggen?

 2. Thilde: Det tror jeg…

 3. Lotte says:

  Hej Brian.
  Jeg tænkte på om du stadig er single, og hvad græsen går for at finde en pige? (hvis man tænker aldermæssigt). kunne ikke finde andre måder at kontakte dig på, så håber det er okay.
  knus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s