Når jeg ser et rødt flag smælde Mel. Når jeg ser et rødt flag smælde.

Når jeg ser et rødt flag smælde får jeg kvalme og bliver’ syg Jeg ser for mig et rødt pampervælde mine øjne bliver tunge som bly. De kan synge røde sange, og marchere frem i takt. Men os kan de ikke gøre bange - kun vor harme og spot har de vakt.

Når jeg ser et rødt flag smælde får jeg kvalme og bliver’ syg Jeg ser for mig et rødt pampervælde Som forpester vor land og vor by For de tror de kan knække de frie De skal vide de ej får ret For liberale vil aldrig vige Vores plads for det røde kabinet

Jeg får myrekryb af Helle og et kuldegys af Ritt. De kan få mig på rædsomme tanker om det røde som er så forkert. Jeg får mareridt om roser, jeg får feberfantasi. Jeg bruger en helveds masse gloser, når de røde marcherer forbi.

Mine tanker går til Stalin, og Mao og hans slæng. De var røde som rød plastikmaling der var den stygge farve igen. I pølserne skal det være, og i bolsjer og syltetøj. Men mer kan vi ikke bære, Skyld dem ud med det øvrige møg