Hvem sender mails i vore dage?

Digital kommunikation har for længst dræbt den analoge ditto, og Post Danmark er reduceret til udbringer af varer købt på nettet.

Indenfor digital kommunikation er der dog også sket noget. Mailen er døende! Ingen sender mails mere, de meste foregår på andre kanaler, og hvis der endelig er noget som ligner en mail, ja så er det en privat besked på Facebook.

Det er ikke nødvendigvis skidt, men heller ikke altid af det gode.

Jeg sætter en ære i at besvare mails. Jeg er ikke så god til det som jeg har været (læs: har så meget tid som tidligere), men alt bliver stadigvæk læst.
Problemet opstår imidlertid fordi mange mennesker sætter lighedstegn mellem det at sende en mail og at skrive en privat besked på Facebook. Måske er jeg dum, men jeg kan ikke få de to ting til at virke ens i min Facebook.

Med min opsætning af Facebook bliver private beskeder fra de (mange, red.) jeg er venner med i Indbakke, men beskeder fra andre bliver placeret et helt andet sted. Måske er det en (smart?) måde at håndtere spam på, men jeg kan konstatere, at

  • jeg kunne have været på flere dates i mit singleliv
  • mange ikke har fået svar på deres mail om Huntingtons
  • jeg er gået glip af mange dages Happy Hour forskellige steder i landet

Min egen mail har ikke denne opdeling i indenfor/udenfor – jo, der ér et filter til Google+ Circles, men det primære view er ‘alt som ikke er spam’. Og det har alle dage været nok til at jeg ikke føler jeg er gået glip af noget.

Æv!

Advertisements
This entry was posted in Liv og død. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s