Snart med cykel…

Det skal ikke være negativt om Indien hele tiden – der ér faktisk lyspunkter:

  • Det eneste udenlandske par er tilfældigvis vores nabo
  • Det indiske svar på BabySam leverede og samlede to børnesenge klokken 21 om aftenen
  • Det nærmeste vegetar-sted laver faktisk god mad
  • ‘Gadens’ faste chauffør er pålidelig og taler engelsk

Og nu det vigtige: Jeg har – vist nok – købt en cykel. Jeg skal ikke arbejde så forfærdelig langt væk fra huset, men med varmen og så videre så er det mere end man lige går. En del af mine forsikringsbetingelser er at jeg ikke må køre bil selv, og at bruge chauffør virker lidt overdrevet.

Så da manageren alligevel var her spurgte jeg om han ikke kunne skaffe mig en cykel. Først troede han det var en motorcykel, det har alle andre, men nej, en ganske almindelig cykel.

Næste spørgsmål var om den skulle være ny eller brugt, for en ny var nok lidt dyr, men omvendt ville jeg nok ikke skrue i en brugt. Prisen for en ny viste sig at være RS 3.500-4.000 (350-400 kroner), den udgift kan jeg godt forsvare!

Det spændende bliver så hvordan jeg får den, for det er lidt svævende ud fra samtalen. Enten køber han en eller anden (det var mit forslag), får mig kørt ud til boden – eller også tropper de op med hele sortimentet. Jeg håber på en af de to første – den sidste virker forkert i min verden.

Af øvrige nyheder kan det nævnes at Bertram takket være det glatte gulv, nu har regnet ud hvordan han kommer fremad. Til stor irritation for storebror, som nu ikke længere kan undgå savl på favoritterne.

20130105-203041.jpg

Advertisements
This entry was posted in Livet i Indien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s