Hvis en god weekend er lig en weekend, hvor man når de ting man har sat sig for, så har dette været en god weekend. Dagsordenen var:

  1. Hente bøger på biblioteket
  2. Ordne vasketøj
  3. Oprydning i lejligheden
  4. Læse 2 x Erhvervsøkonomi
  5. Se 2 x nyindkøbte Tomb Raider-film
  6. Tage stilling til evt. ny brian.noerremark.dk
  7. Printe noter for resten af erhvervsøkonomi
Mission accomplished!

biblioteket fandt jeg, uden hjælp, frem til den ene af de to bøger, men jeg havde lidt besvær ved den anden. Efter at have roddet lidt med reservationssystemet fandt jeg dog ud af at det skyldtes de ingen havde hjemme. Så det blev kun til én bog. Jeg havde aldrig tidligere i mit voksne liv lånt bøger på biblioteket - det viste sig at være rigtigt, da den kære bibliotekar kunne se at mit ‘lånerkort’ blev deaktiveret i 1993; det år jeg fyldte 14. Han aktiverede det, og kiggede på mig - Du kan vel tilfældigvis ikke huske din kode? - dén fik jeg så også lige en ny af.

Jeg burde se mig om efter et nyt sted til Casa Brian - jeg er lidt træt af dets nuværende placering. Der var, som sædvanlig, cirka 1 cm. vand i kælderen da jeg kom ned og skulle ordne vasketøj, sådan er det hver gang det regner. Problemet er blot, at jeg ikke har råd til at købe noget, og det næste Casa Brian vil jeg gerne selv eje.

Ydermere, så fik jeg også taget hul på mit løberi denne weekend - det blev til en tur på 2,07 kilometer for lige at se skoene an. Jeg tror dog jeg vil gøre noget i stil med Allan - tage en rute på 5 kilometer og løbe den til jeg er under 45 minutter uden større problemer. Ruten er fundet, første tur bliver i aften. En dag må jeg have fundet mig noget smartere løbetøj end løbedragten fra HESK - den er nu smart nok, men alle andre ser sejere ud.

For at motivere mig selv til løbeturene har jeg bestemt, at jeg sætter 1 kr. pr. kilometer til side til ‘sej forbrugsopsparing’ - om det er projekt stjernehimmel (næppe) eller projekt digitalt spejlreflekskamera pengene skal gå til, eller noget helt andet, ved jeg ikke. Men nu står der 2,07 - ikke bare 2 - men 2,07.

I fredags kastede jeg mig også over Mettes blog og i at finde de 5 spørgsmål til Interview Meme - indtil videre har jeg 4 spørgsmål og en god formulering på vej til det sidste.

Orv, ja, og så har jeg leget lidt med WordPress og LightBox JS 2 og fundet et plugin som kan få det til at spille sammen - klik på billedet:

Alt i alt en ikke helt dårlig weekend.