Det regner. Og jeg har en have med mange spændende projekter blandt andet bygning af en sandkasse.

Men det regner som sagt, og jeg har umådelig svært ved at finde motivationen til at gå udenfor i regnvejr og ordne have. Det er jo som sådan ikke koldt, men jeg gider bare ikke være alt for våd og mudret. Samtidigt bliver det mere besværligt at grave da jorden ved Villa Nørremark består af meget ler.

Kan man som gør-det-selv gartner også få vejrlig? Jeg mener - vejret er jo ikke bare fugtigt, det pis-regner! Jeg synes lidt at havearbejde og regnvejr er som sand og sex; don’t mix!

Projekt Sandkasse er indtil videre parkeret til søndag hvor Svigerfar kommer og giver en hånd med. I stedet arbejder jeg på at få klargjort bedene så leverancen fra Sandmanden.com kan blive fordelt. Det kræver at jeg graver 10 cm jord af i et bed på 15-20 kvm. Jorden flytter jeg op på indkørslen fordi vi ikke har træk på bilen - eller for den sags skyld en trailer - så det kan ikke køres væk.

(Jeg ved godt at det ikke regner på billederne, men man tager jo heller ikke billeder i regnvejr, vel? :-))