Arbejdet med sandkassen er halvt fuldendt, for det er hvert fald godt begyndt, men ikke længere end planlægningen.

Weekenden blev primært brugt på at få fordelt de 3,4 ton granit som Sandmanden lynhurtigt havde leveret, og at få ryddet ordentligt op. Særligt det sidste tog lang tid da det jord vi havde gravet af løb op i 6 trailer-ture til genbrugspladsen.

Søndag fik vi god hjælp af svigerfamilien som stilte med både hænder, trailer og hestekræfter. Vores egen bil, Pedro, er desværre ikke udstyret med trækkrog, så det opgravede jord havde akumuleret sig i indkørslen.

For så vidt angår sandkassen, så tegner det lyst mandag-onsdag i næste uge, hvor min far ser forbi Århus.

På baggrund af kommentarer og idéer fra læsere af indlægget er min plan indtil videre:

  • sandkassen skal delvist nedgraves af hensyn til det visuelle indtryk
  • i bunden placeres fliser fremfor fiberdug, da dugen ville blive ødelagt når der blev ‘gravet til Kina’
  • de nærmere dimensioner afhænger af hvilke fliser der fås (jeg tænker de skal være så store som muligt, hvilket vist er 50^2 eller 40^2) og de indgående brædder
  • der kommer et vandret bræt som siddekant
  • et trailernet agerer låg
  • sandet får jeg Sandmanden til at levere, han skal alligevel forbi med mere granit ;-)

Jeg mangler fortsat lidt input til materialevalg, for jeg ved intet om brædder. Måske kunne man også male brædderne i en farve som matchede den farve jeg vil give garagen? - vil det være pænt eller alt for ens-camping-habit-agtig?

Giv gerne input, der er garanteret en masse jeg har overset.